JAMIE KRADOLFER

Jamie is geboren op 13 maart 1990 in Rotterdam. Al op 6-jarige leeftijd stond Jamie iedere week in haar tutu op de balletschool. Kort daarna ging Jamie naar Hofplein Jeugdtheaterschool in Rotterdam, daar ging het balletje sneller rollen. Jamie werd aangenomen bij het NME KOT en speelde verschillende grote musicals in het Muiderslot.

Na een succesvolle auditie is Jamie aangenomen voor de rol van Louisa in de klassieker The Sound of Music van Joop van den Ende.
Haar liefde voor zingen en performen heeft snel vormen aangenomen wanneer zij zangeres werd in een 6-koppige entertainment groep. Ook was ze meerdere malen te horen in een band samen met haar moeder.

Nu is Jamie te boeken als volwaardig zangeres voor diverse soort aangelegenheden.

Naast haar liefde voor zingen heeft ze ook een enorme passie voor acteren. Na het afronden van een acteeropleiding is ze aan de slag gegaan als actrice.
Jamie was met een gastrol te zien in diverse series, waaronder GTST, Bluf en Wilhelmina.
Momenteel is zij te zien in de Pilot van Liefdevol de serie.

Jamie heeft veel kennis van het vak en merkte dat ze dit ook heel graag over wil brengen op anderen. Jamie geeft sinds 2009 les aan kinderen van 4 t/m 21 jaar. Sinds 2015 geeft Jamie ook les aan volwassenen. Ze geeft dans-, acteer en allround musicallessen.

Momenteel is Jamie te boeken als zangeres voor diverse evenementen. Daarnaast is ze ook te boeken als actrice, presentatrice en model.

Is uw interesse gewekt, aarzel dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op met Jamie